Câteva cuvinte:

Brandul nostru se numește Make Up by Natalie și aparține companiei NALDO MAKE-UP DISTIBUTION S.R.L. fiind unic importator al produselor.

Suntem aici pentru a te ajuta să iei cea mai bună alegere pentru tine și tenul tău.

Nu doar alimentația se cere a fi 100% naturală, ci și produsele cosmetice pentru care există cereri îndeajuns de mari pentru a se discuta despre nișe și sub-nișe neacoperite decât într-o proporție extrem de scăzută.

Aici intervenim noi:

Principalele servicii pe care le oferim sunt produsele de machiaj. Compania noastră de produse de machiaj este un business destinat femeilor care își doresc să pună în valoare frumusețea lor naturală.

Ne concentrăm pe produse vegane, prietenoase cu pielea care îmbunătățesc farmecul unui individ și promovează starea de bine. Ne concentrăm pe produse atent selecționate, cum ar fi fonduri de ten, luciu de buze, ruj lichid mat, iluminator lichid, toate de înalta calitate dar și o gama de produse de frumusețe alternative. Ne străduim să satisfacem nevoile tuturor stilurilor și culorilor.

Chiar dacă machiajul este folosit pentru a vă face să vă simțiți frumoase și sigure, el este, înainte de toate, un simbol al frumuseții interioare. Orice machiaj arătos te ajută să-ți încurajezi contururile fine și trăsăturile, dându-ți un sentiment de încredere în sine și de bucurie.

Machiajul e un artificiu minunat care poate muta frontierele frumuseții și personalității tale. Acesta poate fi folosit pentru a accentua trăsăturile tale unice și pentru a crea look-uri care sunt potrivite atât pentru zi, cât și pentru seară. Machiajul a devenit una dintre semnăturile distinctive ale culturilor și construirea identității personale.

Make Up by Natalie comercializează produse profesionale de machiaj de înaltă calitate. Concentrându-ne asupra calității, produsele noastre sunt fabricate cu ingrediente naturale de cea mai bună calitate. Ne străduim să oferim produse variate și interesante pentru a-i mulțumi pe toți cei care aleg să folosească produsele noastre.

Echipa Make Up by Natalie

Urmărește-ne: