Politica noastră de confidențialitate a datelor este concepută pentru a vă oferi informațiile de care aveți nevoie pentru a înțelege modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale atunci când utilizați site-ul nostru.

Ce date colectăm?

Colectăm informații de la dvs. atunci când vă înregistrați pentru a primi newsletter-ul nostru, când completați un formular sau când faceți o comandă pe site-ul nostru. Informațiile pe care le colectăm pot include numele dvs., adresa de email, numărul de telefon și informațiile de plată.

Cum utilizăm datele dvs.?

Utilizăm datele dvs. pentru a vă oferi o experiență mai bună pe site-ul nostru și pentru a vă oferi produsele și serviciile solicitate. De asemenea, folosim datele dvs. pentru a vă ține la curent cu ofertele noastre și cu noutățile prin intermediul newsletter-ului nostru.

Cu cine împărtășim datele dvs.?

Nu împărtășim datele dvs. cu terțe părți, cu excepția cazului în care acest lucru este necesar pentru a vă oferi produsele sau serviciile solicitate. De exemplu, am putea împărtăși datele dvs. cu o firmă de curierat pentru a vă trimite o comandă.

Cum protejăm datele dvs.?

Luăm toate măsurile raționale pentru a proteja datele dvs. personale împotriva accesului neautorizat sau a utilizării neautorizate. Utilizăm criptarea SSL pentru a proteja datele de plată și luăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja datele dvs. personale de pierdere sau de acces neautorizat în sistemele noastre.

Drepturile dvs.

Aveți dreptul de a solicita accesul la datele dvs. personale și de a le rectifica dacă sunt incorecte. De asemenea, aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. personale în anumite circumstanțe și de a vă opune procesării datelor dvs. personale în anumite circumstanțe.

Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact de mai jos.

Modificările aduse politicei noastre de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a vă asigura că sunteți la curent cu orice modificări.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact de pe site