POLITICA DE RETUR
Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Pentru returnarea produselor achizitionate, trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:

Produsele trebuie sa fie returnate insotite de accesorii si documentele de achizitie (exemplu: factura, cadouri, cupoane de reducere).
Nu se accepta spre retur produsele care prezinta semne de deteriorare sau care au fost desigilate ori folosite.

Produsele se vor returna, în ambalajul original și nedesigilate în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, anunţând acest retur în prealabil, doar în scris, pe adresa de e-mail [email protected] menţionând data comenzii, numele si contul pentru a va putea restituii banii.

In termen de maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea returului, vei fi notificat prin e-mail cu privire la statusul restituirii contravaloarii produsului/produselor returnat/(e), in contul specificat in Formularul de Retur.

Produsele trebuie ambalate foarte bine pentru a nu suferi deteriorari de orice fel in timpul transportului. Produsele deteriorate datorita unei ambalari defectuoase sau manipulari necorespunzatoare la returul catre vanzator, nu vor fi acceptate pentru retur si retrimise cumparatorlui.

Recomandarea noastra este sa verifici cu atentie fiecare produs dupa primirea comenzii, starea si ambalajul acestuia, astfel incat sa ne poti semnala din timp util eventualele neconformitati.
In procesul de retur, schimbul nu poate fi procesat. Daca doriti un schimb pentru produsul comandat, puteti returna produsul, va restituim banii si faceti o noua comanda.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator.

In cazul in care ai primit un produs cu defect sau altul decat cel comandat, te rugam sa transmiti solicitarea in scris la [email protected], impreuna cu fotografiile produselor receptionate. Returul in acest caz va fi suportat de catre SC NALDO MAKE-UP DISTRIBUTION SRL

SC NALDO MAKE-UP DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a refuza returul respectiv, daca in urma propriilor verificari, returul respectiv nu respecta conditiile de returnare mentionate in prezenta sectiune si in Politica de retur.