Folosirea sitului implica acceptarea termenilor si conditilor prezentate mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. BY NATALIE isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre BY NATALIE prin intermediul magazinului online Make Up by Natalie.
Prezenta sectiune defineste orice contract in temeiul caruia vanzatorul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora.

Prin accesarea in continuare a site-ului de catre dvs. reiese acordul dumneavoastra expres, explicit si in cunostinta de cauza cu privire la acceptarea termenilor si conditiilor contractuale, contractul BY NATALIE aducand efecte obligatorii asupra dvs.

Totodata, prin plasarea unei comenzi de catre dvs. pe acest site, recunoasteti in mod explicit ca aceasta comanda implica o obligatie directa de a plati vanzatorului BY NATALIE.
BY NATALIE garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Make Up by Natalie si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului Make Up by Natalie, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea BY NATALIE si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acord a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Confidentialitatea datelor
Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale referitoare la magazinul noastru si brandul Make Up by Natalie.
Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Produsele au termenul de valabilitate inscriptionate pe eticheta.
Ne rezervam dreptul de a refuza pentru retur toate produsele care prezinta urmatoarele: produse testate, fara etichete intacte, cu sigilii rupte, sterse ori desprinse, produse „atinse” sau produse cu orice fel de modificari fizice, lipsuri cantitative, lovituri, ciobituri, zgarieturi sau socuri.

Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii NU se va modifica dupa confirmarea telefonica.

Ne rezervam dreptul de a anula comanda clientului cu o notificare telefonica sau prin email in cazul in care produsele din comanda acestuia nu se mai afla pe stoc (stocul nostru sau depozitul furnizor) sau in cazul in care produsele care ar fi trebuit sa fie trimise sunt respinse pentru a fi livrate din depozitul furnizor. Preturile afisate pe site includ TVA.
Nu se admit la retur:
• Produse care au fost desfacute.
• Produse care au fost testate, utilizate.
• Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse.
• Produse achizitionate de la alte magazine.
• Produse cu ambalajele deteriorate in orice fel.
O data cu lansarea unei comenzi BY NATALIE intelege ca utilizatorul a citit si inteles conditiile ce guverneaza regulile de functionare ale acestui site, iar comanda lansata de client are valoare de contract incheiat intre parti cu toate drepturile si obligatiile ce deriva din acesta.